avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nota de constatare si instiintare de plata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nota de constatare si instiintare de plata

La data de 11.07.2011 am parcat autoturismul marca Dacia cu nr de inmatriculare BH 09 ... in parcarea din Piata ...... conform abonamentului de parcare pentru parcarea din piata ........ valabil din data de 08.0702011 pina in data de 08.08.2011, abonament achitat cu chitanta AIOC 0707.....BH IN DATA DE 07.07.2011 LA CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI O , ADMINISTRATIA IMOBILIARA O DIN PIATA .....NR1
Precizez faptul ca folia autocolanta a abonamentului este lipita pe parbrizul autoturismului mai sus mentionat in loc vizibil lucru care ar trebui sa se vada si in proba martor cod 12.
-ABONAMENTUL ESTE VALABIL NUMAI IN PARCAREA CU MARCAJ ALB IAR IN ACEA PARCARE NU EXISTA MARCAJ ALB SI TOTUSI A FOST EMIS UN ABONAMENT, IAR EU AM FOST AMENDAT DOUA ZILE LA RIND PENTRU PARCARE PE DOMENIUL PUBLIC FARA A POSEDA BILET DE PARCARE
CU STIMA SI RESPECT

Cel mai recent răspuns: florin_brindas , utilizator 09:15, 14 Iulie 2011
Procesele - verbale de contraventie le puteti contesta numai la Judecatorie, dar n-ar strica sa faceti o sesizare la Primarie cu privire la acesta inarvertenta.
am incercat sa am o discutie cu cei de la adm. imobiliara care raspund de parcari dar nu am avut cu cine. nu as pute incerca in instanta?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o mica problema si am gasit o rezolvare insa vreau ... AAndrei.florin AAndrei.florin Buna seara. Am o mica problema si am gasit o rezolvare insa vreau sa aflu parerea voastra daca este sau nu legal. Locuiesc intr un complex situat in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru 30 de zile + amenda pentru parcare neregulamentara, zile politistul K-tlyn K-tlyn Buna seara, In data de 25.02.2016, in jurul orei 13.50 ma deplasam cu autoturismul marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)