avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale radierea unei masini
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

radierea unei masini

buna ziua!

am o masina cu motor de 2800cmc si de anul asta platesc la primarie taxa, 2 000 RON. La sfarsitul anului asta vreau sa o radiez sa nu mai platesc taxa asta imensa.
Dar intrebarea mea este: daca o radiez si dupa un an (de exemplu) vreau sa o inmatriculez platesc TAXA DE PRIMA INMATRICULARE????

VA multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:02, 13 Iulie 2011
cat o aveti in proprietate, va trebui sa platiti impozit. chiar daca o radiati din circulatie, tot veti plati impozit pe proprietate.
o puteti radia cand nu mai sunteti proprietarul ei pt ca o vindeti, o distrugeti, o dati la remat.. etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)