avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu corespunzator functiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu corespunzator functiei

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire...conform noii legi a salarizarii am fost reincadrata in functia de asistent social SS corespunzator clasei 51, gradul -, gradatia-, cu un salariu brut de 810 lei...v-as ruga sa-mi explicati si mie cine hotaraste care este salariul de incadrare si cum s-a ajuns la acest salariu brut? Lucrez din anul 2008 pe acelasi post, la angajare am fost incadrata cu 683 lei, 75% spor conditii periculoare(care ulterior s-a diminuat la 50% prin hotararea angajatorului) si 11% spor de preventie. Dupa ce am dat examenul de debutant salariul s-a ridicat la 753 lei, sporurile fiind de 50, respectiv 11%.Am studiat si eu putin legislatia privind drepturile angajatilor din ramura sanitara insa nu reusesc sa inteleg anumite lucruri...sunt specificate sporurile, orele suplimentare(platite la ora, tarif care difera in fiecare luna pe fluturasul de salariu, cel putin la mine). Lucrez in urgenta ,in regin continuu, programul fiind in ture de 12 cu 24.V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati "lumina" in aceasta problema.

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Stabilirea salariului la personalul platit din fonduri publice tyna_mbm tyna_mbm Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de ce drepturi salariale ar trebuii sa beneficiez in acest moment cat si clasa,gradul si gradatia in care ma incadrez, ... (vezi toată discuția)
Calcul salarii codrutamaria6 codrutamaria6 cum se calculeaza salariul in sanatate (vezi toată discuția)
Calcul sporuri in sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! Am primit recent un Act aditional la Contractul individual de munca in care se mentioneaza urmatoarele - in baza prederilor art.41 din legea nr ... (vezi toată discuția)