avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stabilirea salariului la personalul platit din fonduri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stabilirea salariului la personalul platit din fonduri publice

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti de ce drepturi salariale ar trebuii sa beneficiez in acest moment cat si clasa,gradul si gradatia in care ma incadrez, in condiile in care sunt licentiata in asistenta sociala-Ciclul I-Studii universitare de licenta(3 ani,finalizate in 2008) si absolventa a programului de Master Consiliere psihologica si educationala (2 ani,finalizat in 2010).
Sunt angajata Spitalului Judetean in sectia UPU-SMURD din 2008, pe postul de asistent social, fiind incadrata la angajare pe postul de asistent social debutant, cu salariul de 683 ron+spor conditii periculoase 75%+spor preventie 11%...in 1.01.2010 se modifica sporul de conditii periculoase la 50%,la initiativa angajatorului...in 1.02.2010 dupa examenul de debutant mi se modifica sal. de baza la 735 ron sporurile fiind de 50%,respectiv 11%.
Mentionez ca programul de lucru este in regim de permanenta, fiind asigurate si garzi de noapte.
Va multume

Alte discuții în legătură

Calcul salar tyna_mbm tyna_mbm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri... 1.care este diferenta intre salarul functiei si salarul de baza? 2.cum se calculeaza sporul pt.. ... (vezi toată discuția)
Salariu corespunzator functiei tyna_mbm tyna_mbm Buna ziua, Am si eu o nelamurire...conform noii legi a salarizarii am fost reincadrata in functia de asistent social SS corespunzator clasei 51, gradul -, ... (vezi toată discuția)
Salarizare logofatu logofatu Sunt angajata intr-un spital de urgenta din anul 2009 ca asistent medical. Am gradatia 5 si studii superioare, iar salariul meu de incadrare este de 1200 ron, ... (vezi toată discuția)