Roxadav, daca am calculat bine, fetita ta va avea aprox. 1 an si patru luni cand vei naste din nou. In primul rand vreau sa te felicit =D> si sa-ti urez nastere usoara si bafta multa dupa!
Iti raspund punctual la intrebari:
1)Vei intra in CCC pt. al doilea copil cand primul va face doi ani. Poti depune dosarul pentru cel de-al doilea CCC cu 60 zile inainte de terminarea primului ( pentru a avea continuitate in incasarea indemnizatiei).
2)Din pacate pe perioada suprapunerii ( momentul nasterii celui de al doilea copil pana la implinirea varstei de doi ani a primului) nu veti beneficia de majorare a indemnizatiei primului copil cu 600 ron cf OUG 111/2011, deoarece acesta
( primul copil) este nascut inainte de 01.01.2011. Practic dvs. veti avea o perioada de 6 luni in care nu veti beneficia de indemnizatie pt. cel de-al doilea copil.
Acum, dupa ce am raspuns la intrebari, profit de ocazie sa-mi mai exprim inca o data admiratia fata de acei oameni deoasebiti care au elaborat si promulgat OUG111/2011 si HG 52/2011 si care au considerat ca indemnizatia de crestere a copilului pentru fetita ta, Roxadav, iti va ajunge sa cresti inca un copil pe o perioada de 6 luni! #-o #-o #-o
Acest subiect s-a mai discutat si aici
www.avocatnet.ro/content/for...
Acestea fiind spuse, iti doresc inca o data nastere usoara!