avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Ma numesc pop aurel si am 47de ani . As dori sa aflu daca ma pot pensiona de boala dupa 3 operati de hernie ombilicala,tensiune mare (190100)si tromboflebita lprofunda la piciorul sting.specific ca la a 3 a operatie de hernie mia pus plasa.

va multumesc

9
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:54, 16 Iulie 2011
Luati legatura cu medicul de familie sa va trimita la comisia de expertiza medicala de pe langa Casa de Pensii, singura care poate hotari daca va puneti pensiona sau nu pentru invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot beneficia de pensie? petrica 45 petrica 45 Am 46 de ani si am lucrat 23 de ani in metalurgie(otelar-topitor) si 1 an si 6 luni necalificat si mai am 1 an si 7 luni armata.Momentan sunt somer din luna ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala - rog raspuns urgent! iulia_is iulia_is Buna ziua, va scriu in speranta ca se va gasi cineva in masura sa imi raspunda. Este vb de mama mea in varsta de 51 de ani, cu 31 de ani de munca, din care 5 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate MCassandra MCassandra Am 41 ani,22ani serviciu.Acum 7 ani am suferit o interventie chirurgicala la coloana (hernie de disc L5S1).Anul acesta boala a recidivat iar in luna august am ... (vezi toată discuția)