avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Copie de pe o hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Copie de pe o hotarare judecatoreasca

Buna ziua!
In acest caz este vorba despre o S.C. creditoare a mai multor alte societati; societati de la care aceasta nu si-a mai recuperat datoriile. Respectivele debitoare au parcurs procedura insolventei si au fost declarate in faliment, insa fara ca S.C. in cauza sa fii luat parte la proces.
Ideea este ca vrem sa scoatem respectivele firme din bilantul contabil iar respectivele datorii sa le trecem la pierderi si pt. acest lucru avem nevoie de copiile hotararilor definitive prin care a fost declarat falimentul.
Intrebarea este: Pot obtine o copie de pe o hotarare judecatoreasca in situatia in care nu am fost parte in procesul respectiv?
Cel mai recent răspuns: mariusbro , utilizator 21:45, 14 Iulie 2011
Nu va trebuie hotararea judecatoreasca pentru inregistrarile dvs. contabile.
Adresati-va ORC si solicitati certificat constatator cu privire la starea firmei respective: dizolvare,faliment,etc.
Aveti mai jos formularul de cerere:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
Avocat FLORENTINA ALBU, Avocat
Am inteles. Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista creditori dorinv dorinv Avem [u]o creanta din 2004(factura neplatita din februarie 2004) [/u], hotararea judecatoreasca [u]fiind de asemenea din 2004[/u]:obliga debitorul sa ne ... (vezi toată discuția)
Diferente intre bilantul contabil si cel publicat pe site-ul mfinante SIMA LAURA SIMA LAURA Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra 1.. Daca o societate declara ca bilanturile publicate pe mfinante.ro nu sunt reale, iar ultimile acte aduse de ... (vezi toată discuția)
Insolventa camiha camiha O societate comerciala Xse aflta in stare de lichidare pe baza informatiilor furnizate de catre ORC. In anul 2007 ORC a deschis procedura de dizolvare a ... (vezi toată discuția)