avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendarea posesiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendarea posesiei

am fost evacuat temporar de la domiciliul proprietate proprie pana la definitivarea partajului.imediat dupa recurs am facut buletin la adresa respectiva unor rude. pot sa locuiasca acolo eu fiind evacuat iar buletinele fiind facute dupa hotararea definitiva?
Cel mai recent răspuns: zeciualex , utilizator 21:46, 15 Iulie 2011
Cum s-a finalizat partajul? Cui i-a fost atribuit apartamentul?
in septembrie incepe cand s-o termina nustiu dar vreau sa stiu daca pot locui rudele mele avand in vedere cele spuse mai sus
Atat timp cat nu a fost pronuntata o hotarare definitiva in procesul de partaj, sunteti coproprietar asupra apartamentului.
Totusi, actele de dispozitie asupra unui imobil trebuie sa indeplineasca conditia unanimitatii, adica sa fie aprobate de toti coproprietarii.
In conditiile in care celalalt/ceilalti coproprietar(i) nu este (sunt) de acord, rudele dvs. nu au nicio sansa sa fie lasate sa locuiasca in imobil. Un demers judiciar in acest sens consider ca este sortit esecului.
dar eu sunt proprietar nicidecum coproprietar. e dobandit inainte de casatorie
Atunci cum de ati fost evacuat?
Si cum de exista un proces de partaj asupra respectivului apartament?

Alte discuții în legătură

întâmpinarea la ordonanþã preºedinþialã Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Am o cunoştinţă care a primit o citaţie pentru evacuarea din imobil prin ordonanţă preşidenţială. Se poate face întâmpinarea conform modelului ... (vezi toată discuția)
Actiunea in evacuarea chiriasului- neplata chiriei de 3 luni bodron bodron Buna seara, daca se poate putin sprijin deoarece am un apartament inchiriat cu forme legale unui cetatean italian, contractul este declarat la finante, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala evacuare Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu As dori sprijin(si multumesc anticipat) pentru a vedea ce se poate face in urmatoare situatie: O familie a locuit intr-un imobil inchiriat de la Rial. ... (vezi toată discuția)