avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cetatean Non UE infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cetatean Non UE infiintare societate

Am un prieten care este cetatean NON UE si care ar vrea sa infiinteze o firma in Romania. Si fiindca eu sunt singura lui legatura,sarcina de a se ocupa de tot imi revine mie .As vrea sa stiu:

1.Ce acte imi sunt necesare ( de la persoana non ue ) pentru a demara procedura de infiintare a firmei.
2.Cum obtine persoana non ue actele respective ( unde trebuie sa mearga,exact )
3.Care sunt pasii ce trebuie urmati atat pentru mine ca intermediar cat si pentru persoana non ue pana cand va obtine visa.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maya888 , utilizator 15:55, 15 Iulie 2011
Aveti nevoie de procura, specimen si declaratie + copie pasaport.

Actele trebuie autentificate la Notar si apostilate la Prefectura/Tribunal (fiecare tara are propriile reguli).

La viza e mai complicat. Trebuie sa mearga la Ambasada Română.

Alberto Kurtyan
Multumesc frumos pentru raspuns d le Alberto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Fondatori straini oti oti ce acte au nevoie sa aduca 2 cetateni UE fara drept de sedere in Ro pt a putea constitui o asociatie si sa-l imputerniceasca pe un alt membru tot cetatean UE ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)