avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 activitate de schimb cultural
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

activitate de schimb cultural

buna
codul caen este un pic incomplet
firma desfasoara activitate de de schimb cultural, voluntariat si experienta profesionala in strainatate
cu clientii incheiem contract de consultanta, conventii de prestari servicii
in acest caz se include activitatea la selectia si plasarea fortei de munca sau alt obiect principal de activitate ar fi mai adecvat?
Cel mai recent răspuns: gabrici , utilizator 13:46, 18 Iulie 2011
Acest gen de activitati s-ar potrivi mai mult unui ong decat unei societati comerciale.
Oricum treaba cu plasarea fortei de munca nu se poate include in cele enumerate de dumneavostra mai sus ci trebuie alt obiect de activitate, chiar si secundar cum ar fi 7810, 7820 si chiar 7830.
Societățile de plasare și selecție forță de muncă trebuie acreditate, fie de Direcțiile de Muncă, fie de Ministerul Muncii.

Codul CAEN nu este incomplet, ci doar nu știți să codificați activitatea.

Pentru desfășurarea de activitate fără autorizații, se dau amenzi uriașe și se confiscă toate sumele obținute din activitatea ilegală.

Alberto Kurtyan
buna Alberto
de asta am pus aceasta intrebare, sa gasesc codul corect

pentru activitatea de mediere a fortei de munca legea spune sa ai 7810 si sa fii acreditat de ministerul muncii, dar asta nu inseamna ca toate firmele care au ca obiect 7810 trebuie acreditate atat timp cat nu desfasoara activitate de mediere a fortei de munca

pot sa desfasoare doar partea de selectie din 7810 si sa nu desfasoare activitate de mediere nu?
sau pot sa desfasoare selectie si plasare prin schimb cultural, programe profesionale si nu neaparat contracte individuale de munca nu?



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnificatie cod caen mboncalo mboncalo Care e diferenta dintre urmatoarele coduri CAEN? caci eu nu vad prea multe diferente 7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă ... (vezi toată discuția)
Diferenta caen 7810 - caen 7830 octapuspus octapuspus Puteti sa imi spuneti care este diferenta intre cod CAEN 7810 si cod CAEN 7830? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen 7810 e bun pentru plasarea fortei de munca a cetățenilor non ue pe teritoriul româniei? stelian20 stelian20 Buna ziua. Am societate comerciala cu cod CAEN activ 7810. Doresc plasarea fortei de munca a cetățenilor non UE pe teritoriul României. Este suficient codul ... (vezi toată discuția)