avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de prestari de servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de prestari de servicii

suntem o societate care se ocupa de instalatii sanitare , termice si ventilatie si ma intereseaza daca trebuie sa emit contract ptr fiecare client indiferent de lucrarea prestata?
Daca este o lucrare mica este suficient doar devizul de lucrari?

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters60274 , utilizator 08:53, 10 August 2008
Sfatul meu este sa faceti contract si deviz de lucrari pentru fiecare client in parte.
ghola a scris:

Sfatul meu este sa faceti contract si deviz de lucrari pentru fiecare client in parte.

subscriu si eu adaugand ca aici la noi in judet garda financiara, in timpul controalelor, pune accent pe existenta acestor contracte in spatele facturilor emise pentru acest gen de prestari servicii.
Din pacate traim in tara hartiilor si desi vi se pare destul de complicat sa scrieti cate un contract pentru fiecare client, aceasta actiune va poate scuti de multe neplaceri.
Pentru usurarea muncii in cazul lucrarilor de mica valoare e bine sa aveti un contract tip scris pe o pagina pentru a fi si usor de citit si acoperitor in cazul controlului fiscal.Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila lucrari instalatii electrice mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Am preluat o societate de curand care are ca obiect de activitate lucrari de instalatii electrice (mai executa si ... (vezi toată discuția)
Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)
Declaratie angajator vlad196938 vlad196938 Cine ma lamureste cum completez eu , ca si administrator Intreprindere Individuala (prestari servicii instalatii sanitare-termice , solare,etc, la domiciliul ... (vezi toată discuția)