Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi:
Am o firma cu salariati pt care voi depune online decl.112, dar mai tin evidenta altor firme care nu au obligativitatea depunerii acestei declaratii, neavand angajati. Pt toate aceste firme depun trimestrial decl 100 si 300.
Certificatul digital l-am achizitionat doar pt firma pt care depun 112 (acolo unde am si eu contract de munca); celorlalte firme le tin evidenta acasa.
Sunt obligata sa obtin certificat digital pt aceste firme acum, stiti cumva pana cand se vor mai putea depune la ghiseu 100,300,394? N-am gasit nicio informatie in sensul asta #-o
Certificatul digital este emis pe numele societatii la care lucrati?
Deocamdata declaratiile 100, 300 se pot depune atat la ghiseu, cat si on line. Declaratia 394 se depune numai la ghiseu. Exista un proiect prin care Ministerul Finantelor preconizeaza ca si declaratia 394 sa fie depusa lunar.
Certificatul digital este emis pe numele societatii (semnatura este a reprezentantului firmei care este imputernicit sa se ocupe de aceasta si care are procura notariala pt depunerea declaratiilor online).
Nu voi putea folosi acest certificat pt celelalte firme.
deci stiti ca nu puteti folosi certificatul si la alte firme... deci faceti demersul pentru o semnatura pe numele dvs.personal cu CNP,,, adresa dvs.de e-mail.... si cu procuri la notar pentru fiecare firma pe numele dvs.. dece sa mai pierdeti timp la ghiseu cand se poate si mai lejer din buton,,,? cred ca acasa aveti calculatorul dvs. ca altfel nu se poate.. ca nici unde lucrati poate ca ad-torul nu este de acord sa folositi adresa de e-mail pentru alte firme... spor la treaba...