avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot renunta la contractul de munca si sa lucrez in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot renunta la contractul de munca si sa lucrez in continuare ca pfa?

Un salariat cu vechime de munca la o casa de amanet poate renunta la contractul de munca si lucra in continuare ca pfa?Daca da, ce cod CAEN ar trebui sa utilizeze la infiintarea pfa ului?In prezent el lucreaza ca salariat (studii medii) - COR 421401- amanetar.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Adaugare cont caen srl ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Srl-ul la care lucrez are cod CAEN 4719, daca eu ca angajat am obtinut o diploma de confectioner asamblor textile recunoscuta UE , firma isi ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l -consultanta financiara pappa pappa buna seara. activez in mediul bancar pe un post de consultant financiar, lucrez pe baza de contract de mandat si as dori sa imi fac carte de munca. ne avand ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)