avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare S.R.L -consultanta financiara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare S.R.L -consultanta financiara

buna seara. activez in mediul bancar pe un post de consultant financiar, lucrez pe baza de contract de mandat si as dori sa imi fac carte de munca. ne avand unde si cum sa lucrez cu carte de munca sunt interesat sa imi fac o firma de consultanta.
intrebarea mea este care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si astept si alte variante si idei va multumesc
Cel mai recent răspuns: pappa , utilizator 22:52, 5 Februarie 2015
Puteti sa va infiintati un SRL cu cod CAEN 7022-activitati de consultanta in afaceri si management.
Ulterior puteti fi angajat la propria societate.
Daca aveti calificare in domeniu, dupa cum ati mentionat, puteti sa va faceti PFA. Veti plati contributii, inclusiv pentru pensie.
multumesc pt raspuns. as mai avea o intrebare este necesar sa depun garantii cum e la casele de brokeraj ?
Nu este necesar.
Buna ziua, va puteti infiinta un PFA sau un II, sau chiar SRL. In toate cele trei cazuri, va puteti angaja pe baza de contract individual de munca. In cazul II sau PFA, daca aveti contract de munca, veti fi scutit la unele taxe, cf deciziilor de impunere ANAF.
Nu trebuie sa depuneti garantii, veti merge pe un cod de consultanta in afaceri.

Alte discuții în legătură

Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl la cod caen 7022 alexmircescu13 alexmircescu13 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in elucidarea urmatoarele aspecte: 1. Pentru a infiinta un PFA cu obiect de activitate \'Consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)