avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau SRL la cod CAEN 7022
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau SRL la cod CAEN 7022

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in elucidarea urmatoarele aspecte:
1. Pentru a infiinta un PFA cu obiect de activitate 'Consultanta pentru afaceri si management' (cod CAEN 7022) este necesara dovada calificarii in domeniu. Care este calificarea in acest domeniu, cum se poate obtine si cu ce acte se poate dovedi?
2. Pentru a infiinta un SRL cu acelasi obiect de activitate se mai mentine conditia calificarii sau a studiilor de specialitate? Sau este suficienta angajarea de personal calificat?
Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 16 Noiembrie 2014
alexmircescu13 a scris:

.....
2. Pentru a infiinta un SRL cu acelasi obiect de activitate se mai mentine conditia calificarii sau a studiilor de specialitate? Sau este suficienta angajarea de personal calificat?
Multumesc anticipat pentru lamuriri!

Nu este necesar sa dovediti calificarea pentru acest obiect de activitate in situatia in care va infiintati un SRL.

Dupa infiintare , puteti angaja personal , in conditiile prevazute de legislatia muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)
Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)