avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma intr-un apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma intr-un apartament

Buna ziua,
Pentru a-mi putea deschide o firma de' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii trebuie sa dovedesc/prezint ca am pt infiintarea afacerii? Firma de Strategie si Consultanta va cuprinde mai multe arii : Business Consultants,Financial Consultant, Insurance Brokers, Real estate, Career Coaches, Counsellor for personal development, investement coaches..MULTUMESC SI APRECIEZ SINCER RASPUNSUL PT CEI CARE IMI VOR RASPUNDE.

Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Stan , Consilier juridic 21:23, 22 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Pentru infiintarea unui SRL, cu obiectul de activitate mentionat, nu aveti nevoie de acte de studii.
Acestea sunt solicitate doar in cazul infiintarii unui PFA.
Buna ziua,
La ce cod CAEN s- ar incadra toate activitatile mentionate mai sus? MULTUMESC
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
Aliya, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti activa cod caen pentru consultanta in afaceri si management 7022. Platiti un impozit de 1% sau 3% daca nu aveti salariat full time. In apartament puteti declara doar activitati pentru birouri, nu activitate economica , pentru a nu plati impozit la Ditl majorat.

Aliya a scris:

Buna ziua,
La ce cod CAEN s- ar incadra toate activitatile mentionate mai sus? MULTUMESC

Buna ziua, multumesc. Pot pune codul CAEN ''consultanta in afaceri si management ''daca sunt si activitati de consilier dezvoltare personala si consilier de cariera? In cadrul infiintarii unui PFA ce diploma trebuie prezentata pt indeplinirea tuturor activitatilor? Toate diplomele care le am trebuie prezentate sau este suficienta doar diploma de licenta sau masterat?
Pt SRL nu trebuie facuta dovada a nici unui angajat cu studii superioare? Poate oricine deschide SRL fara sa faca dovada a nici unui angajat cu studii superioare? Nu am inteles f bine si daca imi puteti raspunde..Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Aliya, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu recomandam sa infiintati un SRL. Caen 7022.

Aliya a scris:

Buna ziua,Multumesc si la ce cod CAEN s-ar incadra activitatile mentionate?In cadrul infiintarii unui PFA ce diploma trebuie prezentata pt indeplinirea tuturor activitatilor?toate diplomele care le am sau este suficienta doar diploma de licenta sau masterat?
Pt SRL nu trebuie facuta dovada a nici unui angajat cu studii?nu am inteles f bine

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 7022 candru candru Buna seara, As dori sa deschid o discutie care nu ma lamureste pana in momentul de fata. Mi-am infiintat un PFA cu domeniul de activitate Servicii de ... (vezi toată discuția)
Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)