avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma intr-un apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma intr-un apartament

Buna ziua,
Pentru a-mi putea deschide o firma de' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii trebuie sa dovedesc/prezint ca am pt infiintarea afacerii? Firma de Strategie si Consultanta va cuprinde mai multe arii : Business Consultants,Financial Consultant, Insurance Brokers, Real estate, Career Coaches, Counsellor for personal development, investement coaches..MULTUMESC SI APRECIEZ SINCER RASPUNSUL PT CEI CARE IMI VOR RASPUNDE.

Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Stan , Consilier juridic 21:23, 22 Septembrie 2020
Buna ziua ,

Obiectul de activitate este reprezentat de consultanta in afaceri si management, COD CAEN 7022, va sugerez sa infiintati o societate cu raspundere limitata.
La infiintarea PFA, Registrul Comertului va cere dovada ca avetii studii in domeniul de consultanta pe care il specificati sus. Ramane apoi la aprecierea persoanei desemnate daca e ok sau nu.
La SRL nu va trebuie nici o dovada ca aveti studii in domeniu.
De aceea vi s-a recomandat sa infiintati un SRL, este mai simplu.

Ana Stanescu
www.serviciisrl.ro - Servicii consultanta societati comerciale
0721661242
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
Ana Stan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 7022 candru candru Buna seara, As dori sa deschid o discutie care nu ma lamureste pana in momentul de fata. Mi-am infiintat un PFA cu domeniul de activitate Servicii de ... (vezi toată discuția)
Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)