avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pasi, CAEN, PFA in jud Ilfov
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pasi, CAEN, PFA in jud Ilfov

buna ziua,

as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov?

ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, se acceseaza ORC Ilfov, sau Administratia Financiara ilfov?

de asemenea, as dori sa stiu daca ptr CAEN CLASA 7021/7022 (Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii / Activitati de consultanta ptr afaceri si management), este suficienta dovada experientei in ultimii 5 ani (copie carte munca, adeverinta munca etc), in lipsa unei facultati de profil?

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ralvintila , utilizator 09:43, 15 August 2012
Codurile CAEN sunt unice la nivel national, nu au legatura cu sediu PFA. Il gasiti pe net.
Pt sediu PFA in Ilfov va adresati Reg. Com Ilfov situat in Buc pt autorizarea functionarii. Apoi dupa infiintare faceti declaratii la ANAF.
Pt Activ de consultanta 7021/7022 singura cerinta este absolvirea de studii superioare, dovedita prin actele de studii. daca aveti si vechime in domeniu este cu atat mai bine.
va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiinare pfa grozavesti grozavesti Buna ziua As dori sa infiintez un PFA sau II cu unul din urmatorele coduri CAEN: 7210 7222 7230 7240 7414 7487 Ce acte/certificari imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea pfa NMP NMP Unde pot afla informatii despre PFA: - despre infiintarea unui PFA - despre coduri CAEN - despre fiscalitate Intentionez sa practic o activitate de ... (vezi toată discuția)
Domeniile de activitate care fac obiectul de consultanta? seli seli Buna seara. As dori sa stiu 1- in ce constau activitatile de consultanta si management (coduri CAEN?) care potrivit reglementarii din Cod Fiscal de ... (vezi toată discuția)