avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Domeniile de activitate care fac obiectul de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Domeniile de activitate care fac obiectul de consultanta?

Buna seara. As dori sa stiu
1- in ce constau activitatile de consultanta si management (coduri CAEN?) care potrivit reglementarii din Cod Fiscal de la 1 Ianuarie 2014 vor putea fi incadrate in categoria activitatilor de consultanta.
Ce conturi de venituri sunt atribuite activitatilor de consultanta?
MULTUMESC .

Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 22:32, 15 Octombrie 2014
Buna seara,
7021 si 7022 sunt codurile CAEN.
Se inregistreaza ca veniturile din servicii, in 704.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
Alexandru Arsu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din consultanta si management Amalia73 Amalia73 Buna seara. As dori sa stiu 1- in ce constau activitatile de consultanta si management (coduri CAEN?) care potrivit reglementarii din Cod Fiscal de la 1 ... (vezi toată discuția)
Coduri caen consultanta si incadrarea ca microintrepr Ral_uca Ral_uca Buna ziua, 1. va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg care din urmatoarele coduri caen intra sub incidenta art 112.1/a1 (realizează venituri, altele ... (vezi toată discuția)
Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)