avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amplasare parc de joaca pentru copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amplasare parc de joaca pentru copii

Buna ziua!
Am o intrebare: exista trecut undeva in legislatie distanata minima dintre blocul de locuit si amplasarea parcului de joaca pentru copii? Am citit in legislatie ( nu mai stiu exact care anume) ca parcarea pentru masini trebuie sa fie la 10m distanta de bloc. Precizez ca parcul de joaca pentru copii este la 2m max de bloc. Suntem un cartier de ANL care a fost dat in folosinta in iulie 2010 dar abia acum s-au apucat de amenajarea zona auxiliara ( trotuar, parcare, spatiu verde, spatiu joaca copii).
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: victor707 , utilizator 12:34, 30 Iulie 2011
la fel si eu,am probleme de acest gen va rog sa raspundeti daca stiti ceva legat de acest lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcul de copii amplasare Viviana_C Viviana_C Buna ziua! Am o intrebare: exista trecut undeva in legislatie distanata minima dintre blocul de locuit si amplasarea parcului de joaca pentru ... (vezi toată discuția)
Tomberoane gunoi la intrarea in bloc pitiromania pitiromania Buna ziua, In Bucuresti, sectorul 6, Str Valea Rosie nr 4, bloc 61, a existat dintotdeauna o ghena cu 8 tomberoane ingradita la capatul blocului. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii privind administrarea si utilizarea spatiilor verzi cristina_ioana cristina_ioana Buna ziua, Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea speta: in spatele blocului, la aproximativ 10m de geamurile noastre, exista un spatiu verde ... (vezi toată discuția)