Salut am o problema cu masina personala. am schimbat distributia in toamna intrun service autorizat cu piese de origine. Mentionez ca piesele au garantie un an de zile. dupa cateva luni (6-7 luni) cureaua sa rupt provocand si alte daune motorului - masina se alfa in service de mai bine de 2 luni in asteptarea pieselor de la furnizorul de piese. acestia au trimis piese Second hand motivand ca cele care s-au stricat aveau un grad de uzura. furnizorul nu vrea sa plateasca manopera de reparatie si nici alte piese noi in afara de cele din kitul de distributie.
intrebarile mele sunt:
furnizorul de piese este obligat sa faca toata reparatia ?
are voie sa oblige service-ul sa monteze piese second hand?
este adevarata ca furnizorul trebuie sa achite manopera catre service-ul care face reparatia?
cum trebuie sa procedez? sa fac o plangere la opc sau sa ii dau in judecate si sa cer si ceva daune altele in afara de reparatie - pentru ca masina este in serivece de 2 luni jumate ( din data de 7 mai 2011) . daca ii dau in judecata ce as putea sa cer? si care ar fi motivele
motivle la care ma gadnesc eu sunt : am achitata impozit, asigurare,+cascu +rata masina fara a beneficia de aceasta si un alt motiv este timpul si confortul meu.
va rog sa ma ajutati cu ceva informatii referitor la acest caz.
Garantie lucrare
Cocobeso
Buna ziua. In iulie 2017 am avut masina in service pt reparatie motor cota 0. Adica tot motorul cap coada mi.a fost reparat. Acum 2 saptamani sa rupt cureaua ... (vezi toată discuția)