avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... concediu prenatal pentru cei care obtin venituri numai ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

concediu prenatal pentru cei care obtin venituri numai din drepturi de autor

multumesc pentru raspuns, dar cand am vrut sa fac contact cu casa de sanatate si pentru acest 0.85% in plus, mi s-au cerut
-adeverinta de la casa de pensii ca sunt asigurata, ORI EU , ODATA CE MI SE RETINE DIN SALAR 10.5% DE CATRE PLATITOR, CONF OUG 82/2010, SUNT ASIGURATA PRIN EFECTUL LEGII, la casa de pensii nu mi-au dat asa ceva, eu figurez la ei cu contract incetat la data cand mi-am schimbat serviciul
- copie de la ANAF dupa decizia de impunere, nu mi s-a eliberat pentru ca deciziile de impunere sa dau in toamna-dara sa se specifice luna
ori eu vreu sa platesc , sa fiu la zi, sa nu am de umblat pe la ghisee cu o luna inainte de a naste, si nu reusesc, nu stiu ce sa mai fac
DE ACEEA VA VOI FI RECUNOSATOARE PENTRU SFAT SI INDRUMARE

Alte discuții în legătură

Plata accesorii anaf asigurat asigurat Buna ziua! Nu stiu unde sa postez si rog un moderator sa mute discutia la topicul potrivit. Ma confrunt si eu cu urmatoarea problema: Sunt persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Pfa contributie somaj radlid radlid Sunt PFA, cu plata contributiilor ( impozit, CAS, CASS) la zi, inclusiv pentru luna septambrie, conform Deciziei de impunere 260, pentru anul 2013. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca firma unde lucrez mi-a platit darile la stat? hopeless1 hopeless1 sunt nedumerita in aceasta privinta. as dori sa aflu daca firma si-a platit darile ce reveneau pentru mine ca si angajat. cui ma pot adresa? initial au vrut ... (vezi toată discuția)