sunt nedumerita in aceasta privinta.
as dori sa aflu daca firma si-a platit darile ce reveneau pentru mine ca si angajat. cui ma pot adresa? initial au vrut sa ma scoata in somaj si cand le-am dus adeverinta aceea cu ultimele 12 luni pentru a o completa m-au tot amanat pana au aflat ca sunt gravida si mi-au zis ca mai bine as intra in concediu medical, ceea ce am si facut.
__am fost odata la somaj ca sa intreb daca firma mi-a platit toti acesti ani (din 2007 pana in prezent) si mi-au spus ca acolo se depun doar acte dar asta nu ar fi o dovada ca s-au si platit. mi-au spus sa ma duc la Finante Publice ca acolo stiu ei.
__am fost la Finante dupa ce ca la cate ghisee m-am dus spuneau ca e nu se ocupa de aceasta problema au spus ca nu la ei ci la fiecare institutie in parte sa ma duc ca sa aflu si ca oricum aceste lucruri sunt confidentiale si nu mi le va spune nimeni.
Asadeci? Eu ca sa am certitudinea ca angajatorul si-a platit contributiile la stat (toata) pentru mine eu cum aflu? ce atat mare secret? As vrea sa aflu daca le-a platit dar si ce suma reprezinta ele. cui ma adresez?