avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot afla daca firma unde lucrez mi-a platit darile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot afla daca firma unde lucrez mi-a platit darile la stat?

sunt nedumerita in aceasta privinta.
as dori sa aflu daca firma si-a platit darile ce reveneau pentru mine ca si angajat. cui ma pot adresa? initial au vrut sa ma scoata in somaj si cand le-am dus adeverinta aceea cu ultimele 12 luni pentru a o completa m-au tot amanat pana au aflat ca sunt gravida si mi-au zis ca mai bine as intra in concediu medical, ceea ce am si facut.

__am fost odata la somaj ca sa intreb daca firma mi-a platit toti acesti ani (din 2007 pana in prezent) si mi-au spus ca acolo se depun doar acte dar asta nu ar fi o dovada ca s-au si platit. mi-au spus sa ma duc la Finante Publice ca acolo stiu ei.
__am fost la Finante dupa ce ca la cate ghisee m-am dus spuneau ca e nu se ocupa de aceasta problema au spus ca nu la ei ci la fiecare institutie in parte sa ma duc ca sa aflu si ca oricum aceste lucruri sunt confidentiale si nu mi le va spune nimeni.
Asadeci? Eu ca sa am certitudinea ca angajatorul si-a platit contributiile la stat (toata) pentru mine eu cum aflu? ce atat mare secret? As vrea sa aflu daca le-a platit dar si ce suma reprezinta ele. cui ma adresez?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 19:08, 19 Octombrie 2010
Solicitati relatii la ITM
acolo se tine evidenta platilor de catre firme angajatilor?
ynocentta a scris:

Solicitati relatii la ITM

ITM-ul nu gestioneaza bugetul de stat ca sa stie daca un angajator a platit sau nu contributiile la stat.
.............

Adresati-va ANAF-ului in legatura cu plata contributiilor ... in caz contrar, acesta poate declansa un control de specialitate.
[ link extern ]
introduceti cnp-ul dvs si vedeti daca sunteti asigurata.V-am dat o mostra....cautati dupa judetul dvs.
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator
bighiu77 a scris:

[ link extern ]
introduceti cnp-ul dvs si vedeti daca sunteti asigurata

Numai pentru cei asigurati la CAS Iasi este valabil acest link ... cred ca intrebarea userului era alta ...:sorry:

Alte discuții în legătură

Firma nu plateste cas-ul stavi stavi Buna ziua! -Am verificat pe site-ul specializat si am vazut ca, sotiei, nu i s-a platit CAS-ul. -Am verificat lunar incepand cu luna septembrie (anul trecut) ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile nicole86 nicole86 Buna seara Lucrez la o firma si de curand am aflat ca angajatorul nu mi-a platit contributiile(somaj,pensie, asigurari de sanatate).Am carte de munca si a ... (vezi toată discuția)
Plata contributii la stat referitoare la salarii Monaserban Monaserban Buna ziua cum as putea sa stiu daca compania unde lucrez a virat contributiile la Stat ? Precizez ca nu am primit salariu de 4 luni si au refuzat sa imi de-a ... (vezi toată discuția)