avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA AFERENT EXPORT DUBAI
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA AFERENT EXPORT DUBAI

Buna ziua. O firma X din Romania incheie un contract de prestari servicii(confectii) in regim lohn cu un client francez care solicita locul facturarii: firma Y din Dubai (Emiratele Unite Arabe) si locul livrarii - Franta (CMR intocmit pentru livrarea marfii in Franta).
In ce rand se inscrie acest export in declaratia 300? Si cum poate fi tratat din punct de vedere contabil si fiscal acest export?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:20, 19 Iulie 2011
din moment ce contractul de prestari servicii este semnat intre firma din romania si cea din franta, factura trebuie emisa pe numele firmei franceze, mai ales ca produsele sunt expediate in franta.
poate firma din dubai achita factura in numele firmei din franta si nu ati inteles dvs. bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura catre beneficiar non ue, livrare in stat ue gubernate gubernate Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea situatie: o societate inregistrata in Romania, inregsitrata in scopuri de TVA, factureaza marfa unei societati din ... (vezi toată discuția)
Export la vama din ro de o firma din ue Vlajoaga Robert PFA Vlajoaga Robert PFA Am urmatoarea problema: Firma A din Romania Cumpara un bun din UE. Il prelucreaza si factureaza bunul plus prelucrarea firmei B din Franta dar il pune la ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)