avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... care este procedura de sistare a serviciilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

care este procedura de sistare a serviciilor de utilitati pentru rau platnici?

A reusit cineva sa sisteze unele servicii de utilitati?
Ce servicii de utilitati pot fi sistate pentru imobilele din Bucuresti?
Care sunt pasii de urmat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:31, 29 August 2013
Am incercat acest lucru in Pliesti. Am trimis adrese catre furnizori cu mentiunea de a sista furnizarea utilitatilor catre rauplatnic. Sunt in timpul procedurii. daca refuza , ii dau in judecata pentru a obtine obligarea lor la sistare prin instanta.
Sunt in timpul procedurii. daca refuza , ii dau in judecata pentru a obtine obligarea lor la sistare prin instanta.


Ati reusit ?
Consumatorii pot fi debransati de la utilitatile la care sunt bransati individual .

In cazul blocurilor bot fi debransati de la reteaua de electricitate... daca au gaz prin bransament propriu pot fi debransati de la reteaua de gaze.

Problema este ca la blocuri restantele se acumuleaza la consumul de apa, la consumul de agent termic... utilitati a caror furnizare nu poate fi sistata doar pentru restantieri.
Corect!
acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, conducerea asociatiei poate lua masura de oprire, de sistare a utilitatilor pentru restantieri.
Sunt blocuri ce au coloanele de apa pe casa scarii cu robinete si apometre in niste firide. De acolo se poate opri apa pentru fiecare apartament separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante apa nova iogene iogene asociatia de proprietari poate opri apa rece proprietarilor care refuza sa-si achite cotele de intretinere? (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)