In josul fiecarei pagini a fiecarui topic din forum exista niste butonase prin care se poate face cunoscut acel topic prietenilor de pe Facebook.
Cred ca aceasta oportunitate este exceptionala pentru foarte multi oameni care nu stiu de Avocatnet (mai sunt destui din acestia!) si care ar putea sa afle multe lucruri interesante pentru ei din acest loc de pe internet.
Ar trebui sa folosim fiecare dintre noi aceste butonase, inclusiv posibilitatea de a face scurte comentarii insotitoare, spre binele tuturor!
Multumim @elga50. :vishenka: Eu sunt unul dintre utilizatorii acestui forum, care folosesc la maxim aceasta functie oferita de AvN, promovand topicele care imi plac. :)
@Ana-anituca ...este foarte simplu, va faceti cont pe Facebook. Apoi ramaneti logata atat acolo cat si pe AvN, iar subiectele carora le veti da "Like" se vor duce pe pagina Dvs. de Face. :)
Au! am intrebat gresit. Daca cei carora vreau sa le trimit nu au cont Facebook...
Sau poate am inteles gresit si numai mie pot sa-mi notific pagina?
Iata cit de nestiutoare sint!!!
Daca nu au cont pe Face, puteti copia din bara de sus adresa (link-ul) postarii respective si o trimiteti Dvs. cui doriti: prietenilor, cunostintelor.
Iar pe Facebook exista optiunea de a posta si pe peretele prietenilor din lista, dar acestia pot fi utilizatori ai acestui site de socializare.
Topic fazan redeschis
cyan
am citit cu interes mesajul Dnei Gabrielle Monique privind inchiderea temporara a topicului fazan.
in primul rand sunt de acord cu motivatia ca forumul ... (vezi toată discuția)