avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Topic Fazan redeschis
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Topic Fazan redeschis

am citit cu interes mesajul Dnei Gabrielle Monique privind inchiderea temporara a topicului fazan.
in primul rand sunt de acord cu motivatia ca forumul trebuie moderat de moderatori si nu de utilizatori. in privinta "disensiunilor intre utilizatori" si "postari neregulamentare", acestea pot fi eliminate pur si simplu prin avertisment si apoi banare temporara sau permanenta a utilizatorului respectiv.
nu vad motivul pentru care sa "suferim" restul de utilizatori pentru unul sau 2 utilizatori care nu inteleg sa respecte regulamentul.
am cazut si eu in capcana nerespectarii regulamentului facand uneori pe "desteptul", am primit perdaful cuvenit chiar de la dna Gabrielle Monique sau de la dna Gabriela Pintea (se pare ca am lipici la Gabriele :) ) si am renuntat la comentarii nepotrivite.
consider ca forumul este un loc de schimb de idei si cuvinte, am constatat ca unii useri isi beau cafeau postand pe acest topic astfel incat topicul nu ar trebui inchis chiar si temporar ptr ca un user nu intelege ca trebuie sa respecte un regulament.
mai bine :hammer: si il :fight: pe userul respectiv pana pricepe iar daca nu intelege sa ii dati un :banned: decat sa-i vitregiti pe toti pe toti de placerea jocului.
ptr redeschiderea topicului ii ofer Dnei Monique un :vishenka:

cu stima,
cyan
PS:sper sa nu primesc vreun avertisment sau :ban: ptr mesaj
"zboara fazanule, zboara!"
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 07:42, 1 Noiembrie 2012
Suveran in solutionare este "seful"
Intradevar ,in raport de staruinta unui utilizator de a incalca regulamentul jocului,este dureroasa masura inchiderii sectiunii,care insa ,pe multi utilizatori ii determina sa radieze de fericire..
start:
:rolleyes:

animozitate
Herra_ a scris:

start:
:rolleyes:

:acute:
numai moderatorul are voie sa restarteze jocul si numai in topicul respectiv.
Buna seara,


Asa cum am precizat, inchiderea temporara a topicului "Fazan" a fost generata in cea mai mare parte de neintelegerile create intre participantii la acest joc. Fie ca nu a fost inteles Regulamentul jocului "Fazan" stabilit atat de participanti, dar si de noi in calitate de moderatori ai acestui forum, fie ca unii dintre Dvs.au incercat sa aplaneze disensiunile create si in felul acesta s-a ajuns ca simpla postare a unui cuvant sa devina "tir de artilerie" pentru ceilalti, toate acestea au condus la discutii in termeni nu tocmai amiabili intre utilizatorii acestui topic.

Decizia de a inchide temporar jocul "Fazan" am comunicat-o adminilor si colegilor moderatori si mi-as dori ca Dvs. sa intelegeti ca acest topic este poate ultimul din acest forum unde nu ar trebui create discutii de acest fel.

Am considerat ca avertismentele nu au avut efectul scontat, iar banarea unui utilizator asa cum ati scris mai sus @cyan pentru cateva fraze scrise sub impulsul nervilor, nu era cea mai inteleapta decizie.

Suntem maturi, insa fiecare dintre noi daca trecem prin topicul "Fazan" si postam un cuvant redevenim pentru o clipa copii. Fac apel la intelegerea Dvs. de a incerca sa pastram inocenta acestui joc al copilariei noastre.

In acelasi timp mi-as dori sa apreciati faptul ca mare parte din timpul nostru liber o dedicam neconditionat forumului Avocatnet. Consider ca este esential sa ne purtam civilizat. In acest fel ne respectam in primul rand pe noi si nu in ultimul rand pe toti utilizatorii acestui forum.

Va multumesc @cyan pentru flori si tuturor acelora dintre Dvs. care si-au exprimat punctul de vedere aici.:).

Cori, poti reposta cuvantul de mai sus in topicul "Fazan", pe care il voi redeschide in aceasta seara.

O seara frumoasa va doresc!

Moderator,
Gabriela Ionescu






:dance3:::dance4::dance::clapping:

Alte discuții în legătură

Avertisment user @aidu. andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul aidu primește din nou avertisment pentru postarea repetată a unor întrebări asemănătoare. Îi repetăm, Regulametul forumului ... (vezi toată discuția)
Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ondino Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul @ondino primeste avertisment . Avertimentului il primeste pentru ca in ciuda atentionarii repetate continua sa citeze in mod inutil, ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)