avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele

in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el fiind titular contract internet) ip-ul ,user -ul calulatorului,s-ar fi scris o parte din comentariile aparute in presa locala referitor la neregulie efectuate de aceasta persoana.Mentionez ,eu m fost cu ea in litigiu,am contestat avertismentul in instanta,procesul trebiue sa inceapa in octombrie.FIRMA de internet ,in urma sesizarii facute,a spus ca nu a oferit nici un fel de date legate de abonat! Ma pot adresa Parchetului ,pt incalcarea legii nr 298/2008,art 16,incalcarea CONSTITUTIEI,?sau trebuie sa astept sa termin primul proces dupa care sa deschid altul pentru folosirea necuvenita a datelor personale.NU ESTE UN CAZ PENAL?
Mesaj reeditat
@ andralia2007
Data post: Marti, 24 Aprilie 2012, 08:00
Forum Dreptul, calculatorul meu si internetul
Subiect LEGAT DE SUBIECTUL NELAMURIRE...


Mentionez politia si nici persoana in cauza nu are avizul unui procuror,pen tru intrarea in baza de date


:offtopic:
Reguli privind utilizarea forumului AVOCATNET.RO

1. Orice membru deja înregistrat accepta în mod tacit acest regulament

2. pct..3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

3. Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

4. Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos. Daca vreuna din aceste reguli nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni in nici un fel

www.avocatnet.ro/content/tag...




multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @ondino Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul @ondino primeste avertisment . Avertimentului il primeste pentru ca in ciuda atentionarii repetate continua sa citeze in mod inutil, ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @aidu. andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul aidu primește din nou avertisment pentru postarea repetată a unor întrebări asemănătoare. Îi repetăm, Regulametul forumului ... (vezi toată discuția)
Vanzare la licitatie apartament dodorel62 dodorel62 As dori sa-mi raspundeti daca la licitatia unui apartament sau casa un executor judecatoresc unde trebuie sa anunte licitatia vanzarii. Ce se face cu ... (vezi toată discuția)