avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită vanzare la licitatie apartament
Discuție deschisă în Executare silită

vanzare la licitatie apartament

As dori sa-mi raspundeti daca la licitatia unui apartament sau casa un executor judecatoresc unde trebuie sa anunte licitatia vanzarii.
Ce se face cu obiectele existente din domicililu gasite la fata locului ,propietarul fiind plecat din tara.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:08, 11 Martie 2012
Executorul judecatoresc intocmeste publicatie de licitatie
Bunurile existente in imobilul dedus executarii urmeaza sa fie inventariate inregistrate in proces verbal si depozitate in caz de adjudecare bun
UNDE TREBUIE SA FACA PUBLICITATEA EXECUTORUL JUDECATORESC?
MENTIONEZ CA LA CAUZA MEA PUBLICITATEA MEA SA FACUT NUMAI LA SCARA BLOCULUI SI P[E USA,NEFACANDU-SE IN NICI UN ZIAR.
DACA FAC O PLANGERE LA CEDO IMPTRIVA STATULUI ROMAN SE POATE FACE ASA CEVA?
Interventie moderator

@dodorel62, va rog cititi si respectati regulamentul de postare pe forum care prevede printre altele si urmatoarele :
Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit.
Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. ( asta referitor la mesajul dvs de zi in legatura cu avocatul)
Ai grija ca titlul sa reflecte subiectul abordat. Asadar, te rugam sa ai in vedere ca titluri precum "Am o problema", „Speta” sau „Va rog sa ma ajutati” se potrivesc la majoritatea topicurilor din forum, asa incat ar fi de preferat sa iti rezumi solicitarea (de exemplu „Problema referitoare la divort”,
Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

De aceea, daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii pe acest forum


aveti regulamentul intreg in link,
www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru asociatiilor si fundatiilor. cum poate fi consultat? Viorel  Iulian Popa Viorel Iulian Popa Registrul poate fi consultat on-line? Doresc sa infiintez o asociatie si vreau sa stiu daca denumirea a mai fost aleasa si de altcineva inainte. (vezi toată discuția)
Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)
Legea nr 9 termenul de solutionare a dosarelor de catre prefectura silangel69 silangel69 AM DEPUS IN ANUL 2007 DOSARUL COMPLET LA PREFECTURA JUDETULUI REFERITOR LA DESPAGUBIRI JUDETUL DUROSTOR BULGARIA VA ROG POATE SA MI SPUNA CINEVA CARE ESTE ... (vezi toată discuția)