avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Registru asociatiilor si fundatiilor. Cum poate fi ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Registru asociatiilor si fundatiilor. Cum poate fi consultat?

Registrul poate fi consultat on-line? Doresc sa infiintez o asociatie si vreau sa stiu daca denumirea a mai fost aleasa si de altcineva inainte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 29 Ianuarie 2010
Avand in vedere ca este vorba despre un Registru national,unic,nu aveti posibilitatea sa il consultati precum presa zilnica.
In situatia in care doriti informatii de utilitate publica ,adresati cererere oficiala registrului national al asociatiilor si fundatiilor ,care in termen legal,daca informatiile solicitate sunt de utilitate publica vi le comunica.
Alte informatii cu caracter special pot fi solicitate numai de catre autoritatile in drept
Intrebare scrisa de Viorel Iulian Popa, joi 28 Ianuarie 2010 ora 22:03 – mesajul a fost sters deoarece il dubla pe cel deschis in aceasta sectiune:

Cum se poate accesa Registrul Asociatiilor si Fundatiilor?

Mesaj mutat din alta sectiune a forumului.

Din Regulament:
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Regulamentul poate fi citit aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Multumesc pentru intelegere.
Viorel Iulian Popa a scris:

Registrul poate fi consultat on-line? Doresc sa infiintez o asociatie si vreau sa stiu daca denumirea a mai fost aleasa si de altcineva inainte.

Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor il gasiti aici :
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)
Neeliberarea diplomei de licenta din 2009 Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am terminat facultatea Educatie Fizica si Sport,Invatamant la Distanta in 2009,Universitatea Spiru Haret,mi-au eliberat doar o adeverinta in 2009 ... (vezi toată discuția)
Nemultumire fata de cuantumul pensiei de intretinere stabilite prin hotararea de div lili5 lili5 ce pot sa fac avand in vedere ca sentinta inca nu este definitiva? De asemenea nu sunt multumita ca nu i s-a impus sa plateasca retroactiv pensia adica de la ... (vezi toată discuția)