avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nemultumire fata de cuantumul pensiei de intretinere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nemultumire fata de cuantumul pensiei de intretinere stabilite prin hotararea de div

ce pot sa fac avand in vedere ca sentinta inca nu este definitiva?
De asemenea nu sunt multumita ca nu i s-a impus sa plateasca retroactiv pensia adica de la data introducerii actiunii nu de la data sentintei asa cum e acum .
cum pot sa il oblig sa plateasca?

As mai dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a-l determina sa isi declare salariul real, adica cel la negru nu cel care ii este trecut in cartea de munca.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2008
lili5, utilizator
Cel mai recent răspuns: lili5 , utilizator 16:07, 25 Iulie 2008
In cadrul procesului de divort, paratul este obligat la plata pensiei de intretinere de la data introducerii actiunii si nu retroactiv. Pensia se stabilleste in functie de venitul declarat in cartea de munca si pentru care instanta a primit adeverinta de salariat de la institutia unde lucreaza. Pentru veniturile la negru, nefiind cunoscute, nu poate si obligat sa plateasca.
:offtopic: Doamna, aveti putin respect si pentru alti useri care asteapta raspunsuri si nu deschideti de mai multe ori acelasi subiect. Va rog sa consultati Regulamentul de postare www.avocatnet.ro/content/tag... :
"3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv."

Celalalt subiect inceput de dv. a fost sters. Din pacate, va raspunsesem acolo, ceea ce inseamna ca un alt user a ramas fara raspuns din aceasta cauza.
Va doresc succes!
imi cer scuze doamna AVLIL, nu e lipsa de respect insa am observat ca nu am pus intrebarea unde trebuia prima data si de aceea am mai postat odata aici.
Nu am avut intentia sa incalc regulile , am incercat sa sterg acea intrebare insa nu mi se oferea decat optiunea de editare.
multumesc pt raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2008
lili5, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)
Registru asociatiilor si fundatiilor. cum poate fi consultat? Viorel  Iulian Popa Viorel Iulian Popa Registrul poate fi consultat on-line? Doresc sa infiintez o asociatie si vreau sa stiu daca denumirea a mai fost aleasa si de altcineva inainte. (vezi toată discuția)
Neeliberarea diplomei de licenta din 2009 Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am terminat facultatea Educatie Fizica si Sport,Invatamant la Distanta in 2009,Universitatea Spiru Haret,mi-au eliberat doar o adeverinta in 2009 ... (vezi toată discuția)