avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis auto

Am 53 de ani si imi expira permisul auto in septembrie si as vrea sa il schimb inainte de expirare
E adevarat ca daca ai peste 50 de ani trebuie vizita medicala si la preschimbare?
ce acte sunt necesare si cat costa
sunt din jud Hd
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:07, 20 Iulie 2011
fisa medicala este obligatorie indiferent de virsta, nu sunteti discriminat.
actele si procedura o gasiti [ link extern ]
da dar dca il schimbi inainte de expirare mai trebuie fisa medicala?
si cat costa
Daca preschimbati permisul inainte de expirare nu mai trebuie sa intocmiti si fisa medicala.
@Adrian Tudor
Aveti perfecta dreptate. La preschimbarea permisului de conducere inainte de expirarea valabilitatii nu trebuie efectuata vizita medicala indiferent de varsta.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto laura2008_angel laura2008_angel Am 53 de ani si in august imi expira permisuL auto Ce acte sunt necesare la reinoirea permisului? Se face control medical? Cam cat mar costa reinoirea ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Preschimbare carnet conducere un roman un roman bine v-am gasit ! Anul acesta in august trebuie sa-mi preschimb carnetul de conducere (A) V-as ruga sa-mi spuneti ce acte imi trebuiesc pentru acest lucru. ... (vezi toată discuția)