in 2006 am facut imprumut la 2 banci s... am platit in fiecare luna 350 ron la una si 350 la cealalta.. timp de aproape 5 ani ...cu toata criza am reusit sa platesc aproape tot.. dar am ramas in urma cu ratele 4 luni la amandoua ... mai am de plata la [editat] 2000 ron si la [editat] 1750 ron.. am rama in urma cu plata NU MAI POT sa platesc (ma inec ca tiganul la mal) am avut cheltuieli neprevazute in ultimul timp (ce nu pot fi justificate oficial). BANCILE m au sunat si au spus ca dosarul va fi trimis la executare silita...sa platesc macar o rata in 2 zile. dar nu am cum sa fac rost de 700 ron.. ce inseamna asta? (sunt proprietar de casa ) dar nu am girat cu casa..am facut inprumut simplu de nevoi personale fara garantii.. va rog sa mi raspundeti... sunt disperata. cu mii de multumiri
Chiar daca nu ati ipotecat imobilul, poate fi executat silit in contul datoriilor.
Faceti rost de bani si platiti catre banci, nu lasati sa ajunga creantele pe mana firmelor de recuperare, care vor aplica penalitati si dobanzi de o sa vi se ridice parul in cap.
Executare complicata
actual
Buna ziua, ma numesc Tudor Dan sunt din Alexandria, jud. Teleorman si am o problema mai complicata, la care sper sa primesc un raspuns pe acest forum.
Prima ... (vezi toată discuția)
Vor sa-mi ia casa
giovana
am girat pentru sora mea la banca cu casa, ea nu a platit ratele si acum sunt buna de plata , banca vrea sa-mi ia casa. sora mea are si ea casa numai ca aei ... (vezi toată discuția)