avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care este cantitatea maxima de tigari si alcool admisa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care este cantitatea maxima de tigari si alcool admisa la trecerea frontierei?

Buna ziua!
Va rog sa ma consiliati referitor la cantitatea de tigari si alcool pe care pot sa le am asupra mea la frontiera cu Bulgaria. Va rog sa imi comunicati si baza legala. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contestare amenda vama vasilicaciortan vasilicaciortan Buna ziua, Eu impreuna cu parintii mei am trecut pe la punctul de frontiera Portile de Fier 1 avand in posesia noastra in total 18 pachete de tigari din ... (vezi toată discuția)
Alcool.cantitate. nadia_odagiu nadia_odagiu Salut. Spuneti mi, va rog, cu cat alcool am voie sa trec din Republica Moldova in Romania? Stiu ca poti trece diferite cantitati, in functie de procentul de ... (vezi toată discuția)
Frontiera cretzu7 cretzu7 Doresc sa stiu daca incalc vreo lege in aceasta situatie: Din R. Moldova in Romania este permisa trecerea cu doar 2 pachete de tigari. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)