avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este dreptul meu -supravietuirea-
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este dreptul meu -supravietuirea-

buna seara

nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime in canpul muncii de 17 ani din anul 2005 sunt incadrat in gradul 2 de handicap , si vreu sa ma pensionez pe caz de boala [ invaliditate ] si nu pot .
simt ca sunt tratat cu indiferenta de catre medicii specialisti la care am fost pentru a - mi scrie propunerea de pensionare dar ... nu se pote , sunt prea tanar !!! daca sanatatea mea nu i-mi permite sa ma intretin si sa muncesc ce pot face ?
unde pot sa ma mai adresez , am fost si la casa de pensii ce certificatul de handicap si cu biletele de iesire din spital , dar mi sa spus ca trebuie - propunerea pe pensionare de la medicul specialist - sunt disperat si nu mai pot lupta pentru dreptul meu , dreptul de a traii !!!
puteti sa ma indrumati ce sa fac ?

va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:44, 8 August 2008
:offtopic: Interventie moderator
In data de 15 iulie 2008, ati postat acelasi mesaj pe topicul
www.avocatnet.ro/content/for...
Potrivit Regulamentului de postare , se considera o incalcare a acestuia deschiderea mai multor topicuri cu aceasi intrebare. Citez :
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Prin urmare, urmariti raspunsurile date pe acel topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)
Neeliberarea diplomei de licenta din 2009 Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am terminat facultatea Educatie Fizica si Sport,Invatamant la Distanta in 2009,Universitatea Spiru Haret,mi-au eliberat doar o adeverinta in 2009 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)