avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi de la Garda Financiara din 2002 - termen de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi de la Garda Financiara din 2002 - termen de prescriptie

am amenzi de la garda financiara din anul 2002 dar le-am primit in calitate de administrator srl deci mi-au intrat in impozit si de la finanate cica au trecut la primarie din anul 2007 si din momentul ala si-au reluat cursul /eu tot am zis ca sa-u prescris dar bine inteles ca ei zic asa DIN MOMENT CE AVETI EXECUTARE/ INSTINTARI /NU SE PRESCRIU ,e adevarat? ce pot face am si amenzi de circulatie tot asa din 2002 ,2003 ,

Alte discuții în legătură

Prescriere amenda circulatie cristi tyk cristi tyk Buna ziua, Am primit in data de 21.06.2011 o instiintare de plata de la primarie in legatura cu doua amenzi de circulatie primite in data de 04.05.2010 si ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite Srb Srb Cand am fost cu cineva la taxe si impozite astazi, o doamna i-a zis acestei persoane ca are amenzi neplatite din 2006 si 2010 si 2012.... Se poate sa mai ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)