avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi neplatite

Cand am fost cu cineva la taxe si impozite astazi, o doamna i-a zis acestei persoane ca are amenzi neplatite din 2006 si 2010 si 2012....
Se poate sa mai existe amenzi din 2006? Nu se prescriu? Chiar si daca au fost achitate nu mai exista chitanta
Si alta chestie eu stiu ca nu poti plati impozitul la casa/apartament daca ai amenzi si nu le platesti mai intai pe acestea..
Deci din moment ce s-a putut plati impozitul in fiecare an fara sa zica nimeni nimic...ce poate fi? o eroare?
Cel mai recent răspuns: Srb , utilizator 09:28, 26 Februarie 2015
Buna dimineata,
In privinta amenzilor, poate a fost intrerupt cursul prescriptiei.
Impozitul se poate plati chiar daca sunt amenzi neachitate.
Sa inteleg ca pana la proba contrarie acele amenzi trebuie platite? chiar si cele din 2006?
Pana acuma niciodata nu a fost instiintata aceasta persoana de amenzi. Poate in 2007 mai exista chitanta cu dovada, dar asa...
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
Srb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda din 2006 ''mostenita'' ladria ladria Buna ziua Tatal meu a primit o amenda de circulatie in 2006 de la Primaria Busteni. El a decedat in 2008 si amenda nu fusese platita. Mama nu a facut ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie - prescriere lidiaflorentina lidiaflorentina Buna ziua, as vrea sa stiu daca amenzile de circulatie care vin la primarie se prescriu? Sau care amenzi se prescriu? multumesc (vezi toată discuția)
Neplata unei amenzi adrian10 adrian10 buna seara, am o intrebare Daca primesti o amenda ( data de politistul de la rutiera ) si nu o platesti CE SE INTAMPLA ? Ce perioada poti \" amana\" ... (vezi toată discuția)