Va asigur ca si la aceste universitati se face carte tot la modul serios, sunt printre putinele universitati private in care se invata la fel de bine. Bineinteles ca la orice alta universitate, daca nu vrei, nu inveti, dar nu prea reusesti sa termini.
Argumente contra nu prea as avea decat faptul ca o sa intalnesti si oameni fara chef de scoala, dar acestia dispar dupa primul an si pana la sfarsit nu o sa ii mai intalnesti deloc.
Eu termin "Facultatea de drept" din cadrul "Universitatii Nicolae Titulescu", si iti spun sincer ca invatamantul se ridica la un nivel cat se poate de inalt, iar exigentele sunt mari. Facultatea are un renume foarte bun si ti se ofera multe sanse pt a te afirma, se organizeaza concursuri atat nationale cat si internationale, de debate, de drept umanitar si multe alte conferinte studentesti, poti iesi inca din facultate cu un CV frumos si cu niste cunostinte pe masura.
Profesorii sunt aceeasi pe care ii stim cu totii din acest domeniu, care au indrumat zeci de generatii. Ba chiar, sunt foarte apropiati de studenti si ii ajuta de fiecare data cand au o nelamurire sau au nevoie de o indrumare.
In ceea ce priveste angajarea, personal nu am intampinat nicio problema, fac practica inca de cand am terminat anul 2 si niciun avocat nu m-a privit cu inferioritate, stiau ca este o universitate serioasa. Nu am fost niciodata data la o parte pt un student de la stat si nici nu s-au facut diferentieri.
Despre Titu Maiorescu nu iti pot da prea multe detalii, stiu doar ca este o universitate buna si au studenti destul de seriosi.
Facultatea
mviviiii
Buna ziua!
Examenul de bacalaureat s-a finalizat cu bine, anul acesta s-au scos admiterile la toate facultățile de drept din țara, mai puțin la Bucuresti. ... (vezi toată discuția)