avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primire sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primire sentinta judecatoreasca

Acum 2 luni jumatate s a pronuntat sentinta intr un proces de iesire din indiviziune de atunci astept ceva oficial ascas dar.... nimic. Ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 14:21, 23 Iulie 2011
Sentinta vi se va comunica prin posta atunci cand va fi redactata. Poate dura si mai mult de 2 luni jumatate.

Puteti verifica la arhiva instantei daca a fost deja redactata si comunicata.
eu am primit-o dupa 2 luni.dar stiu pe cineva care nu aprimit-o nici dupa 10 luni.
depinde de situatia din dosar.
Avand in vedere ca au trecut mai mult de 30 de zile de la data pronuntarii, puteti formula o cerere adresata presedintelui instantei pentru urgentarea redactarii hotararii.
Verificati in prealabil la arhiva instantei daca nu cumva intre timp a fost redactata si comunicata hotararea.
Pana primiti sentinta, puteti afla care este aceasta de pe portalul instantelor de judecata portal.just.ro intrati pe judecatoria la care s-a judecat si daca stiti numarul de dosar puteti afla. Daca nu stiti, introduceti numele EXACT al uneia dintre parti, asa cum a figurat pe rol sau cautati in data in care s-a pronuntat completul care v-a judecat si apoi dosarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)