Intrebarea e daca pot sa pedepsesc angajatorul angajand 10 avocati la recurs, fiindca acesta l-a facut sa ma hartuiasca, si nu am putut lua credit Prima Casa in consecinta. Se acorda cheltuieli de judecata pentru toti dupa ce "castig"? =D>
Intr-adevar, potrivit legislatiei in materie partea care cade in pretentii va fi obligata la plata cheltuielilor de judecata ... insa aveti grija ca, judecatorii au insa dreptul sa mareasca sau sa micsoreze onorariile avocatilor, potrivit cu cele prevazute in tabloul onorariilor minimale, ori de cate ori vor constata motivat ca sunt nepotrivite de mici sau de mari, fata de valoarea pricinii sau munca indeplinita de avocat.
Tocmai de aceea, in loc de unul cu un onorariu nejustificat, 2-3 cu onorariu normal, nu am auzit sa existe o lege impotriva mai multor avocati la un proces.
Poate "in concurenta" le trezesc si dorinta de afirmare, de ochii colegilor :)
@alimanescu, da stiu, avand in vedere ca din fond mi-am luat toate salariile de la concediere, si acum n-am ce face cu ele, n-ar fi o problema :))
Era prea frumos... ma gandeam sa chem si-un ziar sa fac poza cu toti avocatii in formatia Charlie's Angels :)) si apoi sa ocup toata sala de judecata cu ei :))
Pacat, dosarul are vreo 400 de pagini... nu e ca si cum ar sta degeaba :)