avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... introducerea impozitului pe salariu in factura de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

introducerea impozitului pe salariu in factura de intretinere al angajatilor asociatiei de locatari

mai nou de citeva luni m-am trezit in factura de intretinere cu impozitul pe salariu,vreo 55 ron,al angajatilor asociatiei de locatari si marirea pretului apei reci de la 3,60ron pretul Apa Nova la 4,80ron pe motivul"pierderi pe traseu".As dori si eu sa stiu daca este legal si ce se poate face ...!?#-o:O
Asociatia de Proprietari are calitatea de angajator.
Angajatii au calitatea de salariati.
In acest caz asociatiei ii revine obligatia declararii,retinerii si virarii contributiilor salariatilor.
Aceaste contributii se platesc prin includerea costurilor salariale in costul intretinerii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
~ Conținut șters la cerere ~
Observ ca la dvs. in asociatie se doarme bine! Incercati sa va treziti si apoi intrebati la asociatie. Poate este acolo vre-o unul care se scoala mai dimineata...
Se poate don'7616? Mata nu ai auzit inca de cheltuiala salariala?

dvs nu primiti "factrua de intretinere" (asta in cazul ca nu sunteti firma), dvs primiti o chitanta emisa in urma Listei de plata a cheltuielilor, iar in chitanta se regasesc partile ce va revin de plata

apa s-a scumpit in ultima luna... in toata tara.
Vineri am vorbit cu cei de la Apa Nova...!!!#-o

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza apa canal + epurare biologica ? iulia_smille iulia_smille Locuiesc intr-o garsonierade 25mp la parter( 2pers la asociatie) si trebuie sa platesc 17mc de apa , aprox 45 lei ? Cum se calculeaza acest cost ? Si inca o ... (vezi toată discuția)
Apa rece - pret / mc nicu1961 nicu1961 de ce variaza luna de luna pretul afisat la intretinere pt 1 mc de apa rece? care este pretul corect al 1mc apa rece azi 20.10.2010 ,inclusiv apa menajera ... (vezi toată discuția)
Nemultumirea la plata apei calde Madalina0319 Madalina0319 Locuiesc in zona CET la garsoniera , metru cub de apa rece ajunge cam la 6 lei iar apa calda 14 lei m cub ...mi se pare foarte mult tinand cont de faptu k este ... (vezi toată discuția)