avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia, ca gestionar, de banii constituiti ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia, ca gestionar, de banii constituiti ca garantie inainte de incheierea contractului de munca?

Am nevoie de o suma de bani considerabila si m-am gandit sa cer suma constituita ca garantie pentru postul meu de gestionar. Legal, se poate sa mi se schimbe functia pentru scurt timp, astfel incat sa pot sa ridic garantia? Ce alte implicatii ar mai putea apare? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 23 Iulie 2011
Garantia in numerar si dobinda aferenta pot fi ridicate de catre gestionarul titular al carnetului de consemnare la incetarea contractului sau de munca sau la trecerea intr-o functie pentru care nu se cere garantie, in situatia in care nu a cauzat o paguba sau cind paguba a fost acoperita in intregime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie nick200 nick200 Buna ziua. sunt angajata la o societate de un an si jumatate si in tot acest timp societatea mi-a oprit in fiecare luna o garantie baneasca ,acum directorii ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie gestionar leonte22 leonte22 Daca la plecarea din firma unde lucrez nu semnez angajamentul de plata pentru minusurile constatate au dreptul sa imi retina garantia sau sunt obligati sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Garantie depusa la serviciu miralu26 miralu26 Buna ziua, lucrez intr-un domeniu in care mi s-a solicitat in baza unui contract (din 2003) sa depun o suma lunar ca reprezentand garantie.Am depus o cerere ... (vezi toată discuția)