avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mesaje tendentioase
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mesaje tendentioase

Buna seara,
Azi am inceput sa primesc mesaje de la o vecina. Mesajele sunt pornografice si jignirile la adresa mea sunt cu gramada (una dintre ele este ca sunt nebuna). Nu am reactionat fata de aceasta persoana in nici un fel, in schimb am chemat politia. Nu stiu ce a discutat cu ea, dar mesajele au continuat. Am sunat, din nou la politie si tot asa de mai multe ori. Nu m-am certat cu aceasta persoana, singurul lucru a fost ca i-am demonstrat elegant ca nu are dreptate intr-un lucru minor.
Va rog spuneti-mi ce sa mai fac. Acum, in timp ce scriu, a inceput sa sune cu numar ascuns. Imi cer scuze, dar nu pot reproduce ce spune.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:45, 23 Iulie 2011
Dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Penal, faptele descrise de dvs. vor constitui obiectul infractiunii de hartuire.
Pana atunci, din pacate, nu prea aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Imi cer scuze ca am gresit titlul ma refeream la [b]"Hartuire prin telefon" [/b]Imi cer scuze daca am gresit forumul! Am o problema si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii adrianapopaa adrianapopaa buna ziua. o persoana ma sunat de cateva ori cu numar ascuns si ma amenintat cu moartea am fost cu el la politie,nu a recunoscut,si au zis ca daca mai suna ... (vezi toată discuția)