avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... marire de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

marire de salariu

salut. de pe 18iunie am intrat in concediu prenatal.in unitatea unde lucrez, de la 1 iulie s-a acordat o marire de salariu de 10%. eu nu am beneficiat de ea si cica se acorda doar celor activi la 1 iulie. faptul ca sunt practic in concediu medical se considera ca inactivitate?e legal sau depinde de contractul colectiv de munca al fiecarei institutii?merci
Cel mai recent răspuns: aniri , utilizator 14:01, 1 August 2011
CIM-ul dvs a fost suspendat in momentul in care ati intrat in prenatal. Veti beneficia de marire la revenirea din CCC.
Da, este legal ca in perioada suspendarii c.i.m. a nu se faca nicio modificare clauzelor contractuale ... insa la incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei
merci mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mariri salariale in timpul concediului prenatal oana123456 oana123456 Buna ziua, Voi intra in concediu prenatal in luna aprilie 2016. In mai 2016 in cadrul companiei se ofera mariri salariale. Pot beneficia si eu de aceste ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca din cic petra727 petra727 Buna ziua. In iulie 2016 termin CIC si trebuie sa ma intorc la munca. Am lucrat in cadrul unei Primarii ca asistent medical comunitar pana in 2014 cand am ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii. mihaelanagy mihaelanagy Sunt in concediu de maternitate de 3 luni,iar fabrica la care am lucrat se inchide de la 1 decembrie,iar colegii mei primesc 3 salarii compensatorii.Eu am ... (vezi toată discuția)