avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme politie

buna seara,
astazi am fost martor la un eveniment foarte urat. ( sa incep sa povestesc )
in urma cu o zi am avut oameni la munca ptr constructia unei case( turnat la placa).
oamenii respectivi au terminat lucrarea la ora 00.45 ptr ca a fost foarte greu....pana au mancat tot, fratele meu a decis sa i duca acasa , a plecat impreuna cu 2 dintre ei pe scuterul meu, si alti 3 cu un alt scuter. ei s-au oprit la un bar, fiind patronul barului si al lor....2 dintre ei si-au cumparat tigari si o cafea, si au plecat acasa.fratimio si cu ceilalti 3 au ramas la bar sa mai bea o bere de fiecare...intamplator langa ei era o persoana mai noua, ( nu era din sat ).
in total in acel bar ( patronul, gestionara, fratimio, baiati cei 2, individul cel nou si alte 2 persoane care se jucau la masinute) in total 8 persoane. plus celealte 2 care au plecat.// la vreo 15 minute au plecat ( fratimio cu cele 2 persoane care au fost la munca sa i duca acasa). a lasat pe fiecare acasa la el. si a venit acasa in maxim o jum de ora. astazi in jurul orei 11, in timp ce oamenii erau la munca,masina comunala de politie a ajuns impreuna cu individul cel nou , si a vb cu tatal meu ca a fost batut si i-a fost furata o geanta cu niste acte si o suma de bani ( in jur de 6 mil). baiatul respectiv sustine ca a fost dus acasa de catre patron, si ca ar fi auzit niste voci la poarta si ca ar fi iesit la ei si ar fi intrebat daca exista niste fete pentru a se culca cu ele....si persoanele respective l-ar fi dus mai la intuneric , l-ar fi batut si i-ar fi luat banii.( in jurul orei 2). cand au ajuns la locul unde se desfasura lucrarea, acestia ar fi coborat din masina si i-ar fi pus in vedere oamenii, si la prima vedere nu ar fi recunoscut pe nimeni...apoi ar fi zis ca cei 2 care au plecat sunt.baietii au fost ridicati de la locul de munca unul in jurul ore 2 si altul in jurul orei 4, plus baietii ceilalti si fratimio. organul de politie comunal ar fi venit la mn la poarta si i-ar fi cerut tatalui permisiunea sa l ia pe fratimio 5 minute sa dea o declaratie la post , dar acestia fiind dusi la judeteana....dupa 2 ore, impreuna cu tatal mam indreptat acolo si acestia le lua declaratii dupa declaratii, neavand nici un martor ca au fost iei decat persoana respectiva ar fi zis ca 1 dintre ei ie. deci unul il pierduse pe drum. mai mult ar fi declarat ca ar fi fost mai multe persoane si ca decat 2 sar fi dus cu el ...si lar fi batut. acum problema este alta...3 persoane din 5 care au fost sunt minore nu au 18 ani. si doar 1 a intrat la declaratii cu parintele aceea fiind fratimio.2 din ele nu. ceea ce am auzit de la ei a fost ca le-au vorbit foarte urat...si le-ar fi zis ca ei sunt vinovati, mai ales organul din comuna.....
parerea mea e ca dupa o zi plina de carat la beton, cei 2 au mers acasa la somn . nu au mai iesit inapoi...iar distanta de la casa lor pana la locul faptei este de 5 km. iar ei de dimienata trebuiau sa vina din nou la munca. concluzie , dintr-o prostie intra oameni nevinovati in belele...
intrebare.... cum putem contesta organul de politie de la noi?
cum am putea sa l dam in judecata pe persoana care sustine ca a fost talharita de cei 2, ba chiar si pe politiai, vazand ca acesta minte....

ps... le-au patat imaginea in sat la toate cele 5 persoane... au fost plimbati cu masinile de politie iar toata lumea vorbeste tot felul de porcarii...

parerea mea: greseala organului ca nu a luat declaratii la vecini unde s-a intamplat , iar perosana care zice ca a fost talharita fiind beata crita, si care nu mai stie cine a fost, nu poate recunoaste, nu trebuie sa dea vina pe cineva asa pur si simplu...

astept raspunsuri

Alte discuții în legătură

Fals in declaratie Manuilegal Manuilegal Salut sa incep cu inceputul desi nu are legatura cu mine . a fost un scandal de intre 2 grupuri din accest scandal un baiat a ajuns cu maxilarul rupt la ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau furt!!!(talharie?) streamer2014 streamer2014 Domnilor /Doamnelor se da urmatoarea situatia(reala): 3 persoane de etnie rroma vin in repetate randuri la domiciliul a doi batrani (situat intr-un sat din ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal GabitzulO GabitzulO Buna ziua Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.In urma cu ceva timp , am fost la un club din club din centru vechi al capitalei cu prietena mea . ... (vezi toată discuția)