avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere la instanta.mica reforma.comunicare.cale de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere la instanta.mica reforma.comunicare.cale de atac

1)O solutie a Parchetului din iunie 2010 de netrimitere in judecata si atacata ulterior la instanta-in luna iulie 2010-, presupune ca potrivit micii reforme hotararea Tribunalului din luna Ianuarie 2011 sa nu mai poate fi atacata cu recurs?
2)Se comunica hotararea Tribunalului-care a fost una de trimitere in vedere iup- si persoanei fata de care s-a dispus netrimiterea?Pe ce temei da ori ba?
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2011
ContSters121210, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere politie nutzzu nutzzu Buna seara. Am depus o plangere la solutia data intr-un dosar de procurorul de lpe langa Curtea de Apel,la judecatorie.Am primit citatie pt luna ... (vezi toată discuția)
..procedura ..dispunere ,, incepere urmarire penala '' ! tutu12 tutu12 O plangere penala pe art.307 Cp , finalizata de Parchet cu ..NUP , atacata in Instanta si soldata cu desfintarea rezolutiilor si trimiterea dosarului la ... (vezi toată discuția)
Accident auto petreasinoi petreasinoi Ca urmare a unui accident auto, petrecut acum 3 ani, soldat cu vatamarea corporala a mea (multe zile pe certificatul medico-legal,f multe) s-a ajuns la ... (vezi toată discuția)