Buna! am o firma care nu a avut deloc activitate de la infiintare( 2004 ) pana in prezent. De-a lungul anilor am tot predat la acte de m-am urat: balante, bilanturi zero, pana am aflat de regimul derogatoriu, pe care l-am depus si am obtinut aprobarea, prin care, am inteles ca nu mai trebuie sa depun nimic pe perioada suspendarii firmei( i-am suspendat activitatea - pe care n-a avut-o niciodata!!!!!-pe o perioada de 3 ani). Am primit azi in posta o amenda de 1500 lei de la finante( contraventie), ptr ca, cica n-am predat in iunie bilantul !!! Spuneti-mi, va rog, ce se intampla daca nu i-au in seama amenda si nu raspund la ea, ce masuri pot ei sa ia, la faza ca nu am nici un venit, nici un bun material pe numele meu, firma nu dispune de nici un mijloc fix sau mobil???? Am un cont personal cu 200 lei pe el..............Deci,vorba vine ce am pe mine e si in dulap.Amenzile date de Finante au trecut la Primarie , de unde mi s-a spus ca vor trece la executie silita pe bunurile mele personale( ca persoana fizica ), ca urmare a neplatii amenzii ptr nepredarea la timp a bilantului zero( firma mea n-a avut activitate de la infiintare pana in prezent! ). Spuneti-mi , va rog , daca e legal ce se intampla si ce masuri pot lua ptr anularea acestei amenzi, ca ,in fond, chiar n-am adus nici un prejudiciu statului si cum pot lichida, dizolva, scapa ,la urma urmei de aceasta firma fara costuri!!!! Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
Gabrielro22 , utilizator
20:52, 25 Iulie 2011