avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394

buna ziua
o agentie de turism neplatitoare de tva daca are fact de la fz pe care este precizat tva inclus cf art 152 art 1 trebuie sa depuna declaratia 394???
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:33, 25 Iulie 2011
Pai daca sunteti neplatitoare de tva nu depuneti declaratia 394 chiar daca va vin facturi de la furnizori cu tva, pentru ca ei sunt platitori si trebuie sa intocmeasca facturile in acel fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de la agentie de turism madellaine madellaine Buna ziua, Va rog, factura de la agentia de turism (platitor TVA, furnizor intern) pentru bilete de avion trebuie cuprinsa in declaratia 394? Va ... (vezi toată discuția)
Tva agentii de turism roxanastefu roxanastefu Buna ziua , am si eu o nelamurire am primit o ff de la un fz de pachete turistice si aceasta ff cuprinde si tva , il deduc sau nu? Multumesc (vezi toată discuția)
394 la agentiile de turism si calcul marja pe profit roxanastefu roxanastefu Buna tuturor am o mare problema ca nu stiu exact ce anume se preia in 394 la o agentie de turism, mai exact daca furnizorii cu care lucrez eu ar trebui sa ... (vezi toată discuția)