avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA agentie de turism platitoare de tva???
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

agentie de turism platitoare de tva???

o agentie de turism deplatitoare de tva daca depaseste CA 35000 eur trebuie sa se inreg ca platitoare de tva???
Da. Vedeti ca dupa noile norme, la aceasta inregistrare ca platitoare de tva se face si un control de la finante.
La inregistrarea ca platitor prin depasire plafon, nu e aplicabil acel ordin cu controlul sediului( ordinul de acum o luna sau doua in urma ) , daca la acela va referiti .
Nu se face control de la finante,se face de la Garda Financiara,pentru firma nou infiintata,platitoare de TVA.Si nu au venit la sediul social,administratorul firmei s-a dus cu actele firmei la ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ca platitor de tva za_creature za_creature Tocmai am infiintat un SRL care produce software la comanda, in care sunt unic asociat si administrator. Doresc in continuare sa ma inregistrez ca platitor de ... (vezi toată discuția)
Neplatitor sau platiror tva? monica2diana monica2diana Am infiintat si inregistrat o societate in august 2007 ca neplatitoare de TVA. In iunie 2008 sunt anuntata printr-o adresa de la Finante ca am devenit ... (vezi toată discuția)
Societate neplatitoare tva Sandybel Sandybel Suntem o societate ,inregistrata ca neplatitoare TVA, infiintata in 06.2007 si conform evidentelor de la sfarsitul anului 2007 nu am depasit plafonul de ... (vezi toată discuția)