avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cetatenie copil nascut in spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cetatenie copil nascut in spania

Buna ziua,cazul meu este urmatorul.Avem rezidenta permanenta de 10 ani ,copilul s-a nascut in 2000 in Spania are certificat spaniol si roman .Pe mine ma intereseaza daca stand in Romania la ora actuala putem obtine cetatenia spaniola pentru fetita si care ar fi pasii de urmat . O ultima intrebare ,daca nu merg in Spania sa imi schimb actele , imi pierd dreptul de rezident permanent?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc pentru copii nascuti in strainatate ce acte imi trebuie ca sa-l fac? nichitean nichitean buna. ma numesc luminita si am o fetita de 2 ani nascuta in spania.as vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentre ai face certificat de nastere romanesc.eu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului cu dubla cetatenie dnd76 dnd76 Buna ziua,am si eu mai multe nelamuriri,daca ma poate ajuta cineva...multumesc din suflet! sunt o mama singura,cu doua gemene de 2ani. tatal lor este cetatean ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)